OPLEV LØBET

langs ruten

OPLEV EVENTET

i Slagelse by

27. Maj

2017

OPLEV LØBET langs ruten

Du kan som tilskuer opleve historiske biler langs ruten, som er præget af naturen omkring Slagelse. Løbet er det eneste historiske rally på Sjælland og i Danmark som foregår i det fri.

Få et overblik og se interessante steder på ruten nedenunder.

START Nytorv i Slagelse

Henrik Brodersen starter løbet kl.10:00

Vi forventer mellem 40 og 50 rallybiler til start på Nytorv, hvor Bilbyen Slagelse desuden udstiller de nyeste modeller fra en lang række bilfabrikanter hele dagen.

1. Skælskør Havn

Frokost på Storebæltskystens hyggeligste plet

På Skælskør Havn kan du vælge at læne dig tilbage og nyde stedet og din frokost og få en rolig pause blandt de smukke biler. Eller du kan være tilskuer til mini-manøvreprøven, der nok skal give lidt grussprøjt og et par gode fotomuligheder.

2. ESPE GODS

Espevej 60, 4242 Espe

Bilerne kommer forbi det smukke Espe Gods med den karakteristiske stråtækte avlsgård. Tag en madkurv med og nyd godset, det smukke landskab og de spektakulære biler der holder ind til eftermiddagskaffe.

MÅL Nytorv i Slagelse

Concours d'elegance for klassiske biler, shopping og cafébesøg.

Fra klokken ca. 16.00 begynder bilerne at komme i mål og vinderen kåres om aftenen i løbsteltet. I ventetiden er der rig lejlighed til at se på biludstillingen og på Concours de Elegance by Slagelse, der er en konkurrence for klassiske biler. Du kan også besøge de spændende butikker rundt omkring målområdet eller få lidt at spise og drikke i en af de opstillede boder eller på en af bymidtens mange hyggelige caféer.

OPLEV EVENTET i Slagelse by

Udover at se historiske biler kan du få andre oplevelser under eventet i Slagelse på dagen. En vifte af virksomheder fra vestsjælland stiller op med inputs, der kan give dig en interessant dag.

AKTIVITETER på Nytorv
hele dagen

Sted: Nytorv i Slagelse

Yderligere info:
Fra larmen fra den sidste startende rallyvogn har lagt sig om formiddagen og indtil motorlyden af den første der kommer i mål dukker op henad eftermiddagen, vil der være masser af aktivitet på Nytorv.

Bilbyen Slagelse møder op med en lang række af de nyeste bilmodeller. Du kan møde nogle af løbets sponsorer der har gode tilbud med, der er boder med mad og drikke. Og ikke mindst er startområdet på Nytorv omkranset af masser af spændende butikker og caféer.

CONCOURS D'ELEGANCE
by Slagelse

Sted: Nytorv i Slagelse

Yderligere info:
Blandt de udstillede klassiske biler, ikke nyere end 1981, præmieres bedste bil i kategorierne:
Førkrigs - Sportsvogn - Familiebil

Dommerne vil gennemgå bilerne i tidsrummet 11:00 - 13:30. Vinderne blive kaldt til Start/Mål portalen kl 14:00, hvor de vil blive præsenteret over højtaleranlægget på torvet.

BILUDSTILLING
se mærkerne

Sted: Nytorv i Slagelse

Yderligere info:
En lang række biler bliver udstillet på torvet, se både nye og gamle modeller.

Citroen - Fiat - Ford - Hyundai - Kia - Mazda - Mitsubishi - Nissan - Opel
Peugeot - Seat - Skoda - Suzuki - Toyota - Volkswagen